Home

Welkom op de Ronald KramerĀ site! Een lang gekoesterde droom komt in vervulling. Vanaf 10 juni 2017, ga ik, samen met mijn vrouw Paula en vrienden Nico en Jenneke Kalkdijk, de fietstocht maken van Leeuwarden naar Rome. Meer dan 2000 km dwars door Europa. Volg mijn blogs voor het complete verhaal, van de voorbereidingen tot en met de aankomst op het St. Pietersplein inĀ  Rome. Veel lees- en kijkplezier

Ronald Kramer

Ik ben van jong af aan bezig geweest met sport. Voetbal, golf, judo, wielrennen. Alles wat met sport te maken heeft, boeit mij. Korte periode betaald voetbal mogen spelen bij mijn club sc Cambuur.

Mooie jaren mogen beleven bij mijn amateurclub vv FVC uit Leeuwarden, (culturele hoofdstad van Europa in 2018), waar ik ook nog 4 jaar voorzitter van ben geweest. Maar altijd droomde ik om profwielrenner te zijn. Ik heb in gedachten vele malen de Tour de France en de Giro gereden. Nu na al die jaren trainen, voorbereiden en fantaseren gaan we het waar maken. Fietsen van Leeuwarden naar Rome. Nu op 54 jarige leeftijd ben ik toe aan deze mooie uitdaging.

Afbeeldingsresultaat voor "ronald kramer cambuur"